Инфо

Този блог съдържа някои идеи и екот от емоции, които се помещаваха на „един безброй“ места. Тук смятам да събирам мисли и впечатления от случващото ми се,

като в мозък, в който винаги можеш да надникнеш

Тук е поместена и част от „смешната“ ми автобиография, стига да успеете да я изровите… Има музика и малко късометражни филми, които ми допадат…

Продължавам да съм не съвсем тази, които бих искала да бъда, но… съм доста правдоподобно нейно подобие. Не претендирам за авторитетни изказвания… Знам, че ще остана неразбрана.

Съм „платена журналистка“, която пише основно за здравеопазване и социални политики, но заедно с това се интересува живо от човешки права и проблеми, свързани с дискриминацията, превенцията на езика на омразата и др.

Най-ценното, което ми се е случвало в професионален план, е, че бях номинирана за една награда, направена от шоколад – „Златна ябълка“ в категория „Журналист“. Отличието се присъжда за принос към правата и благосъстоянието на българските деца. Така името ми застана редом до това на едно от най-добрите пера на вестник „Капитал“ , което си е чест, както и да го погледнеш… Още повече, че работя за „противниковия лагер“… ;)) Отличена съм и от НПО портал за коректното отразяване на дейността на някои от най-активните неправителствени организации у нас.

Едно е сигурно: всичко, абсолютно всичко, което ще изрека тук, е изцяло и само по моя вина.

Салвадор Дали

П.П. Текстовете тук изразяват личните разбирания, интереси и мнение на автора – Десислава Пътева, която не ангажира с тях по никакъв начин изданието, за което работи.

Creative Commons License

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s