Пффф!

Monday, June 09, 2008

Преди около час и нещо говорих с Борис и това беше доста refreshing! Изумява ме с това, колко умело поддържа силата на духа си! Това си е за възхищение, защото знам, че никак не му е леко. Споменахме Нея и другата… Тя е красавица! За другата, не мога да кажа същото. Стана дума и за Грозев, този „прекрасен“ мухъл- неприятен спомен, който ще побързам да залича. За Димитрова, също… и за това, че във Философски факултет оценките зависят от това колко си адаптивен, а не толкова от това какви знания имаш.

Ааа… и за моята прословута Онтология, която написах напук, за да видя каква оценка ще получа. Няма да забравя реакцията на Борис, когато за пръв път му казах каква е била предметната ми онтологизация. Стъписан до мозъка на костите си, направи няколко крачки назад и се вгледа втренчено в мен… После каза: „Ако презервативът няма онтология, тогава много хора са загазили.“

Относно споменаването на Димитрова… Днес, разглеждайки разни страници в нет-а, попаднах на едно текстче в блог-а на Ясен Праматаров, с което доста е насосал нея и разни други хора от философски факултет! Това ми се стори покъртително смешно, въпреки че на човека едва ли му е било такова в конкретната ситуация!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s