Инвестиция

С Джоки решихме да инвестираме в себе си и да се запишем на курс за театрални и кино сценаристи. Оказа се, че част от курса ще се води от един познат, който за известно време също се подвизаваше в СУниверситетския театър. Явор Кърпаров. Знам, че се е снимал тук- там по разни късометражни филми, но сега разбрах, че той е и режисьор и се е амбицирал да снима най- малко един български филм годишно, който да се праща по конкурси от типа на Jameson.

Вчера гледахме пробните снимки от един негов експериментален проект, по който ще се работи по- активно през лятото. Покани ни да се включим, но на този етап ми се струва твърде амбициозно да си мисля, че бихме могли да помогнем с каквото и да било…

Официално курсът трябва да започне този четвъртък с представяне на текст/ идея за кино или театрален сценарий. С Джоки бяхме започнали да работим по един проект преди доста време, но после тя загуби интерес. Аз заминах за Дания и така и не развихме идеята си. Вчера обаче, изровихме старите записки и се впуснахме в бурен brain storming. Сюжетната линия е изцяло готова. Сега остава само да напишем диалозите. Веселба! :)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s